Design by Number 42

Ontwerp. Branding. Marketing.

Met passie werken aan mooie vormgeving.

Het Eindhovense grafisch ontwerpbureau van Number 42 is veel meer dan alleen vormgeving. Onze passie voor design reikt verder. Van visitekaartje tot jaarboek, van een complete beursstand tot een 3D-geprinte vaas; het is de variatie in ons vakgebied die maakt dat we nooit genoeg krijgen van ontwerpen! En dat is mooi, want zonder passie is er geen inspiratie en daarmee geen schoonheid, inventiviteit of vernieuwing mogelijk. En vernieuwende concepten, zowel in vorm als inhoud, zijn precies waar wij ons graag vol voor inzetten!

Van concept tot productontwikkeling.

Creatieve toepassingen ontwikkelen van logo’s tot complete huisstijlen en totaalconcepten op het gebied van marketing en branding, daar draait Number 42 haar hand niet voor om. Hoe laat u een bedrijfspand ademen wie u bent? Hoe verhoogt de auto waarin uw accountmanager rijdt uw zichtbaarheid op een positieve en verrassende manier? Hoe vergroot u het enthousiasme van uw medewerkers via een perfect bij uw bedrijf passend personeelstijdschrift? Hoe presenteert u uw bedrijf aan de wereld via brochures, posters, flyers of ander drukwerk zoals een eigentijds magazine of boek? Hoe presenteert u een bedrijf online? Hoe vertaalt u uw bedrijf naar een inspirerende gadget of mooi object?

Van 2D tot 3D en van klein tot groot, Number 42 werkt graag samen met u aan de perfecte maatwerkoplossing voor uw design-vraagstuk.


Corporate Branding

Huistijl – of corporate branding – bepalen en inzetten om uw bedrijf op de kaart te zetten is geen eenvoudige taak. Welke kleur, stijl en vorm kiest u en welke middelen zet u in? Laat Number 42 voor u de perfecte huisstijl ontwikkelen en u zo voor vele jaren herkenbaar op de kaart zetten!


Drukwerk

Mooi drukwerk maken en leveren is een passie van het team van Number 42. We werken nauw samen met diverse lokale en internationale drukkerijen om onze klant het beste drukwerk voor de scherpste prijs te kunnen bieden. En dat uiteraard in combinatie met het mooiste ontwerp van de hoogste kwaliteit!


Boeken & Magazines

Tijdschriften, boeken, kranten, magazines; het zijn bijzondere producten. U gaat er voor zitten en treedt even een andere wereld binnen. Zowel op eigen initiatief als voor onze klanten ontwikkelt Number 42 totaalconcepten voor alles van personeelsmagazines tot glossy’s, jaarboeken en andere periodieken.


Marketing & Communicatie

Marketing en communicatie zijn essentieel om een bedrijf in de markt te zetten. Maar hoe zet u een flyer, folder, brochure of poster in als marketing en communicatie tool en hoe zien uw klanten uw bedrijf daadwerkelijk? Met Number 42 kan ook uw bedrijf altijd zo goed mogelijk voor de dag komen!


Concept Ontwikkeling

Grafisch ontwerp is meer dan het combineren van vorm en kleur; het verhaal achter een logo of font is net zo belangrijk als de vormgeving ervan. Ieder ontwerp begint met een goed concept. Number 42 ontwikkelt en ontwerpt zorgvuldig doordachte concepten. Laat ons uw verhaal vertellen in woord en beeld.


Ruimtelijk Ontwerp

Design gaat bij Number 42 verder dan alleen grafisch ontwerp: wij houden ook van unieke vormen van ontwerp voor tastbare producten en 3D-objecten. Opzoek naar ruimtelijke ontwerpen zoals een vaas, cadeauverpakking, relatiegeschenk of leuke gadget, of zelfs complete beursstands? Wij denken graag met u mee!

Enkele voorbeelden

FoodForThought-1

Food for Thought

PCI-1

PCI Groep

Voodoo-1

Happy Voodoo

yearbook-01

ISE Jaarboeken

QNXL-Cup-1

QNXL Cup

FirstFloor-1

First Floor

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams