De ‘creative minds’ van Number 42.

Number 42 is een creatief bedrijf gespecialiseerd in grafisch ontwerp, evenement organisatie en kennisquizzen. De ‘Creative Minds’ van Number 42 pakken met veel plezier en kennis van zaken uiteenlopende projecten aan. Mooie ontwerpen, verrassende evenementen en unieke pubquizzen. Altijd geheel op maat gemaakt naar uw wensen.

Voor iedere opdracht een totaaloplossing.

Number 42 is ontstaan in 2010 uit een samenvoeging van een een grafisch ontwerpbureau en een evenementenorganisatie met voorliefde voor pubquiz gerelateerde events. Het bundelen van deze ‘creative minds’ is de kracht van Number 42. Creativiteit, diversiteit en maatwerk; Number 42 kan voor iedere opdracht een totaaloplossing bieden. Onze divisies ‘Design by Number 42’, ‘Events by Number 42’ en ‘Quiz by Number 42’ leveren een heel scala van creatieve producten en diensten. Van grafisch ontwerp tot het produceren van boeken en magazines, van publiekelijke tot zakelijke evenementen en pubquizzen op maat voor ieder gezelschap.

Vanuit ons kantoor in Eindhoven werkt Number 42 niet alleen voor opdrachtgevers in Noord Brabant maar in heel het land. Onze opdrachten zijn net zo divers als onze opdrachtgevers, bestaande uit het grootbedrijf, MKB, overheids-, onderwijs- en zorginstellingen maar ook de particuliere markt.

Benieuwd waar de naam Number 42 vandaan komt? Dat vertellen we u graag met deze 42 feiten!

Design by Number 42

De divisie ‘Design by Number 42’ werkt met veel passie aan ontwerpen in alle soorten en maten. Van corporate branding tot drukwerk, boeken & magazines, marketing conceptontwikkeling en ruimtelijk ontwerp. Mooie ontwerpen en tastbare producten, daar worden wij blij van. In ons ‘Design Portfolio‘ laten wij graag zien wat Design by Number 42 is en doet.

Events by Number 42

Events by Number 42’ is onze evenementen organisatie divisie. Met kennis van zaken waaraan een ruime ervaring ten grondslag ligt, organiseert Number 42 jaarlijks vele tientallen evenementen. Van corporate events tot publiekelijke evenementen. Unieke events volledig op maat, van creatief concept tot uitvoering, dat zijn de evenementen van Number 42.

Quiz by Number 42

De ‘Quiz by Number 42’ is geboren uit liefde voor het spelen van pubquizzen. Wij zetten onze pubquizzen in voor kleine en grote gezelschappen, voor de zakelijke markt en voor particulieren. Alle Number 42 quizzen zijn maatwerk, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. De mogelijkheden zijn eindeloos; laat u alvast inspireren met onze ‘Quiz Showcase‘.

Team Number 42

Met ruim 10 jaar aan ervaring in evenement, entertainment en grafische sector is het team van Number 42 met recht ‘creative minds’ te noemen. Number 42 is opgericht door Julinka van Keulen en Edwin Verbruggen.

Julinka van Keulen

Julinka van Keulen

(Art) Director & Event Manager

Nauwkeurig en artistiek, dat is Julinka ten top. Als grafisch ontwerpster met oog voor detail werkt Julinka graag aan mooie ontwerpen en producten. Haar zorgvuldige werkwijze is ook duidelijk terug te zien in haar rol als event manager. En als gepassioneerd quizzer met groot talent voor presenteren is Julinka een geboren quizmaster.

Edwin Verbruggen

Edwin Verbruggen

(Art) Director & Event Manager

Edwin is een creatief brein met zakelijke insteek. Met ruime ervaring en kennis van zaken ziet hij mogelijkheden in ieder project en ontwikkelt daarbij creatieve maatwerk-concepten. Edwin werkt met toewijding aan grafische ontwerpen en zet zijn ervaring met volle overgave in op de planning en organisatie van evenementen.

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams