Quiz by Number 42

Pub quizzen voor elke gelegenheid en doelgroep.

Quizzen van Number 42: altijd uniek!

‘Quiz by Number 42’ is ontstaan uit passie voor het spelen van pubquizzen. En met even zoveel passie maken en organiseren wij quizzen in Eindhoven, maar ook ver daar buiten. Wij houden van perfect passende, leuke en bijzondere pubquizzen. Altijd speciaal voor u op maat gemaakt, dat maakt de quizzen van Number 42 zo uniek.

Niets is standaard en alles is mogelijk.

Met de ‘creative minds’ van Number 42 kan het ook bijna niet anders dan dat wij altijd creatief maatwerk leveren. Zo is ook bij de pubquizzen van Number 42 niets standaard, maar wel alles mogelijk! Wij hebben vele honderden quizzen georganiseerd, uiteenlopend van een familiefeest met 30 personen tot een publiekelijksquiz met 1400 deelnemers. Doordat wij altijd alles afstemmen op uw wensen, verwachtingen en uw publiek wordt iedere quiz uniek.

Of uw gezelschap nu alles weet over sport, het een groep internationals betreft of uw gasten echte filmkenners zijn, voor ieder gezelschap maken wij graag een passende quiz. En die quiz kleden we ook graag voor u aan met een heerlijk diner of winetasting of proeverijtje. Of heeft u liever live muziek of stand up comedy erbij? Niets is te gek. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals u kunt zien bij onze ‘Quiz showcase & inspiratie‘.

Number 42 quiz

Bent u nog niet zo bekend met het concept van een pubquiz, dan leggen we het u graag uit onder ‘Wat is een pubquiz’. De Number 42 Quiz kan een klassieke pubquiz zijn, maar evengoed worden toegespitst op ieder gewenste thema. Een aantal populaire voorbeelden hiervan vindt u bij onze ‘Thema quizzen’. Een van Number 42’s pubquiz specialiteiten is de ‘International Quiz Night’, speciaal gericht op een internationaal, Engelstalig publiek.

Wat is de #42 pubquiz?

Uw feest of evenement

Een pubquiz staat altijd garant voor een gezellige avond uit. Een ‘Quiz voor feesten en partijen‘ is een ideale invulling voor uw familiedag, vrijgezellenfeest of jubileum. Een ‘Quiz voor de zakelijke markt’ biedt op haar beurt een uitermate geschikte activiteit voor een teambuilding, afdelingsuitje of uw bedrijfsevenement. Bent u benieuwd geworden hoe Number 42 te werk gaat? Neemt u voor een toelichting eens een kijkje bij ‘Quiz aanvragen’.

Zakelijk een quiz event?

Voorbeeld pubquiz

Om een goed beeld te krijgen van wat een pubquiz van Number 42 exact inhoudt kunt terecht bij onze ‘Voorbeeld pubquiz’. Daar vindt u een volledige klassieke pubquiz van Number 42. Ideaal om alvast even te oefenen op de uiteenlopende vragen die de quizmasters van Number 42 zomaar op u af kunnen vuren! Deze quiz, compleet met fotoronde, audiofragmenten en muziek mist enkel de gezelligheid van de live-versie.

Speel de voorbeeld quiz!
1400
Deelnemers in onze grootste quiz!
3
Quizmasters
100
Quizzen per jaar
365
Dagen per jaar te boeken
15000
Antwoordformulieren per jaar
42
Hét antwoord
Van kleine tot grote quizzen, wij zien in iedere quiz een mooie uitdaging. Bijvoorbeeld in Number 42’s jaarlijkse ‘Quiz Night XL’ met maar liefst 1400 deelnemers!
Meer dan 15.000 antwoordformulieren? Dat zijn ruim 150.000 antwoorden. Gelukkig is het quiz team van Number 42 zeer bedreven in het nakijken daarvan!
Number 42 organiseert quizzen op vele feesten en partijen, bedrijfsevenementen en wekelijkse publiekelijke quiznights. Opgeteld is dat goed voor ruim 100 quizzen per jaar!
De quizmasters van Number 42 kunnen presenteren in het Nederlands en Engels. Wist u trouwens dat wij maar liefst twee vrouwelijke quizmasters hebben?
Het antwoord op de vraag van het leven, het universum en alles is volgens Douglas Adams: ’42’. En dat klopt, want ‘Number 42’ is van alle markten thuis en heeft daarmee ook het antwoord op (bijna) alles voor u in huis!

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams