De Pubquiz van Number 42

Het perfecte vermaak voor elk gezelschap.

Een quiz aanvragen, hoe werkt dat?

Wij leggen u graag uit wat u kunt verwachten wanneer u een quiz wilt aanvragen voor uw feest of evenement. Het begint met onze twee kernwaarden: ‘creativiteit en maatwerk’, want bij Number 42 is niets standaard en alles mogelijk! In overleg met u zorgen wij dat uw quiz een unieke, creatieve en passende activiteit voor uw gelegenheid en publiek wordt.

Drie heldere stappen.

In 3 heldere stappen nemen we u mee van een gesprek over uw wensen naar een indrukwekkend eindresultaat. Het begint natuurlijk met een kopje koffie en een eerste vraag: waar bent u naar op zoek? Ons team stelt u op basis van eerdere ervaring gerichte vragen om er zo exact achter te komen wat u van ons nodig heeft. Daarop volgt een offerte op maat en als u daarmee geheel tevreden bent gaan we over naar fase 2. In deze fase plannen we uw evenement tot in de puntjes en zorgen we dat alle benodigde elementen aanwezig zijn op de locatie. Of het nu slechts ons team, de materialen en een audio-installatie betreft of een veel uitgebreidere aanpak vereist, in de planningsfase zorgen we dat het allemaal klaar voor de start is! Stap 3 is natuurlijk de uitvoering: ons team zorgt er op de dag of avond zelf voor dat alles vlekkeloos verloopt en u nergens omkijken naar heeft.


1. Contact opnemen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een quiz op uw evenement of feest? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord! Tijdens een gesprek lopen we samen met u door al uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens komen we bij u terug met een voorstel voor uw perfecte event in de vorm van een vrijblijvende offerte op maat.


2. Voorbereiding van de Quiz

Op basis van de afspraken uit het voorstel start ons quizteam met de voorbereiding voor uw quiz op maat: van quizvragen afgestemd op uw gezelschap tot locatie en apparatuur, alles wat erbij komt kijken wordt zorgvuldig gepland. Zo weet u precies wat u kunt verwachten! Wij zijn flexibel, denken graag met u mee en kunnen al uw voorkeuren meenemen in de voorbereiding.


3. Uitvoering van de Quiz

Een quiz van Number 42 is een totaalpakket. Wij sturen geen doe-het-zelf pakketjes op waarmee u zelf moet gaan puzzelen. We komen naar u toe met ons team, bestaand uit een quizmaster en een jury die de antwoorden nakijkt en scores bijhoudt. Zo garanderen wij een volledig verzorgde activiteit waarbij u kunt ontspannen en natuurlijk zelf kunt mee quizzen!

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams