De Pubquiz van Number 42

Het perfecte vermaak voor elk gezelschap.

Quiz voor uw feest of partij?

Bent u opzoek naar een leuke invulling van uw familiedag, vrijgezellenfeest, jubileum of babyshower?
Een Number 42 pubquiz staat garant voor een gezonde competitie en hilariteit en is, om te garanderen dat iedereen het maximaal naar zijn zin heeft, altijd afgestemd op de wensen en interesses van uw gezelschap.

Geschikt voor elk gezelschap!

Een pubquiz – of kennisquiz – heeft eigenlijk alles wat een leuke activiteit voor uw feest zou moeten hebben; puur vermaak, ouderwetse gezelligheid en gezonde rivaliteit. Dat maakt een quiz een perfecte invulling voor uw feest of partij die naadloos aansluit bij iedere viering, van familiedag, reunie, verjaardag, borrel, jubileum, receptie, vrijgezellenfeest tot babyshower!

Waarom een Pubquiz van Number 42?

Quizzen van Number 42 zijn geschikt voor kleine en grote groepen en van jong tot oud, even leuk voor heren als voor dames en natuurlijk verkrijgbaar op elk gewenst niveau. Of u nu de voorkeur geeft aan vragen over Jip en Janneke of liever wat leert over Aristoteles: het kan allemaal. Ook verwerken we graag leuke vragen over uw eigen familie, vriendengroep of vereniging. Dat is het mooie van maatwerk!


Actie en Amusement!

Het is de combinatie van actie en amusement die quizzen van Number 42 zo geschikt maakt voor iedere gelegenheid. De actie komt terug in het wedstrijdelement; een gezonde dosis onderlinge competitie komt gegarandeerd los bij uw gezelschap, want u strijdt naast een leuke prijs namelijk vooral voor de eeuwige roem! Het amusement zit in de invulling van de quiz; de quizmaster stelt vragen uiteenlopend van hersenkrakers tot giechel-veroorzakers, plezier verzekerd!


Quiz op maat

Al onze quizzen zijn maatwerk en worden geheel ingevuld naar uw wensen en budget. Van een klassieke pubquiz tot een specifiek thema, presentatie in het Nederlands of Engels en specifieke vragen over uw feest of gezelschap, het kan allemaal! Wij passen de quiz graag perfect op uw gezelschap aan. Wilt u alvast een voorproefje van onze quizvragen, kijk dan eens bij “Voorbeeld quiz”. Inspiratie op quiz varianten kunt u vinden onder “Thema Quizzen”.


Quiz & Entertainment

Een quiz van Number 42 is al een leuke avondvullende activiteit op zich en verzekerd u van een gezelligheid en hilariteit. Maar het kan uiteraard ook een lekker opwarmertje voor de rest van de avond zijn. Bent u op zoek naar een feest waarbij het dak eraf mag? Dankzij onze warme contacten met diverse live entertainment acts kunnen we voor uw feest ook een cover band, DJ, stand-up comedy, karaoke of een dansworkshop bijboeken.

Feesten en Partijen

Number 42 doet meer dan quizzen; wij zijn zeer ervaren in het organiseren en uitvoeren van allerlei soorten evenementen, van groot tot klein. En niet alleen in onze Brabantse thuisbasis Eindhoven, maar door heel Nederland. Dankzij onze goede contacten met vele horeca- en evenementenlocaties, cateraars en live-entertainment acts kunnen we ook de organisatie en invulling van uw feest of partij verzorgen. Wij doen u graag een voorstel geheel op maat naar uw budget en wensen. Meer informatie over onze evenementen vindt u onder “Events by Number 42”. Enkele inspirerende voorbeelden van voorgaande quiz-evenementen van Number 42 vindt u onder “Quiz Showcase & Inspiratie”.

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams