De Pubquiz van Number 42

Het perfecte vermaak voor elk gezelschap.

Een quiz voor uw zakelijke bijeenkomst?

Een quiz van Number 42: dé kennisquiz voor een gezellige avond uit. Zoekt u een originele activiteit voor uw bedrijfsevenement, afdelingsuitje of viering? Een pubquiz is een ideale invulling voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Number 42 heeft uitgebreide ervaring met het organiseren van quizzen en evenementen voor zakelijke gezelschappen van elk formaat.

Voor iedere zakelijke activiteit.

De quizzen van Number 42 zijn uitermate geschikt als team-building activiteit tijdens bedrijfsevenementen zoals afdelingsfeesten, conferenties, trainingen en jaarafsluitingen. Daarnaast leent een pubquiz zich ook bijzonder goed als kennismakingsactiviteit voor bijvoorbeeld een introductiedag, kick-off, partner-event, bedrijfspresentatie of netwerkborrel.

Een spel met actie en amusement!

Onze ervaring leert dat de gulden combinatie van actie en amusement in een quiz mensen verbindt door onderlinge strijd, ontspanning en plezier. Dat maakt een pubquiz een ideale activiteit bij uw bijeenkomst, workshop of event. Quizzen van Number 42 zijn geschikt voor kleine en grote groepen, er kan zowel in traditionele vorm als met een een interactief stemsysteem aan worden deelgenomen.


Quiz op Maat

Al onze quizzen zijn maatwerk en volledig aan te passen naar uw wensen, thema en publiek. Zo kan de quiz worden gepresenteerd in het Nederlands of Engels en bijvoorbeeld vragen over uw organisatie bevatten. Ook kan de quiz geheel in een gewenst thema worden aangeboden of worden aangekleed met een diner of een feest. Enkele populaire quiz varianten leest u hiernaast. Meer voorbeelden vindt u onder “Thema Quizzen” en onze “Quiz Showcase“.


Quiz & Taste

Een quiz vergezeld van een hapje en drankje of een compleet diner-arrangement, waarbij de gangen afgewisseld worden door de quizrondes, behoren beide tot de mogelijkheden. Een populaire keuze is onze “Quiz & Taste”, waarbij sommige van de quizvragen ook betrekking hebben op het eten dat uw gasten proeven. Alles kan; van tapas met een speciaalbiertje tot vijfgangendiner plus wijnarrangement in een sterrenrestaurant en werkelijk alles daar tussenin!


Quiz & Entertainment

Een quiz van Number 42 is al een leuke avondvullende activiteit op zich, maar het kan altijd uitgebreider! Wilt u van uw bedrijfsevenement een groot feest maken? Wij hebben warme contacten met diverse live entertainment acts zoals bijvoorbeeld een coverband, DJ, stand-up comedy, karaoke of een dans workshop, die allemaal perfect kunnen dienen als aanvulling op een pubquiz. Zo wordt een avondje quizzen nog meer een complete belevenis voor u en uw gasten!


Bedrijfsevenementen

Uiteraard kan Number 42 ook zorg dragen voor een evenement zonder quiz element. Wij zijn ervaren in het organiseren en uitvoeren van corporate events en hebben goede contacten met vele horeca- en evenementenlocaties, cateraars en live-entertainment. Voor uw event kunnen wij de organisatie en invulling volledig op maat maken en aanpassen aan uw budget, wensen en locatie. In Eindhoven of daar buiten. Meer informatie vindt u onder “Events by Number 42”.

Het quiz portfolio van Number 42.

Sinds haar oprichting in 2010 heeft Number 42 al enkele honderden quiz-gerelateerde bedrijfsevenementen georganiseerd voor vele organisaties uit het MKB en grootbedrijf. Zowel in Eindhoven als ook ver daar buiten. Organisaties als ASML, De Lage Landen, Enexis, Mars, Nutreco, FEI, Manpower, DSM en Philips, maar ook onderwijsinstellingen als TU/e, Fontys en International School Eindhoven en overheidsinstellingen als de Politie, UWV en gemeentes behoren tot ons portfolio. Enkele inspirerende voorbeelden van voorgaande quiz-evenementen van Number 42 vindt u onder “Quiz Showcase & Inspiratie”.

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams