Dé pubquiz in het Engels voor een internationaal publiek!

De Number 42 International Quiz Night

De ‘Number 42 International Quiz Night’ is een van onze specialiteiten! Deze internationale pubquiz is een algemene kennisquiz gepresenteerd in het Engels en richt zich op internationals zoals expats, uitwisselingsstudenten, migranten en buitenlandse gasten. Ideaal als activiteit voor een (bedrijfs)evenement met een internationaal gezelschap. Of om gezellig mee te quizzen tijdens onze wekelijkse publiekelijke International Quiz Night in Eindhoven.

De pubquiz voor Engelstalige internationals.

De ‘Number 42 International Quiz Night’ is niet een standaard Number 42 Quiz vertaald naar het Engels. Het is veel meer dan dit. Bij deze internationale quiz zijn alle vragen afgestemd op een Engelstalig internationaal publiek, zoals expats, migranten, touristen, bezoekers, internationale studenten, etc. Een unieke pubquiz mix van algemene kennis zoals sport, geschiedenis, literatuur, wetenschap, film & tv en nog veel meer. Met vragen van over heel de wereld; van Bollywood tot Hollywood en van Londen to Peking. Leuke en spannende feiten, toegespitst op een internationaal publiek: dat is The Number 42 International Quiz Night. De quiz is inmiddels een begrip in internationaal Eindhoven: elke donderdagavond is deze namelijk als openbaar event te bezoeken in het centrum van Eindhoven. Lees daarover hieronder meer!

Internationale pubquiz voor uw zakelijk event.

De International Quiz Night is perfect in te zetten als bedrijfsevenement voor internationale medewerkers, collega’s, gasten, partners of sponsoren. Zoekt u een leuke activiteit voor een groep buitenlandse gasten? Bekijk dan eens alle mogelijkheden onder “Quiz voor de zakelijke markt“.

International Quiz Night Eindhoven

De ‘Number 42 International Quiz Night’ wordt al sinds 2010 wekelijks op donderdagavond gehouden in Café Restaurant Carrousel op de Markt in Eindhoven. Deze pubquiz trekt gemiddeld meer dan honderd deelnemers per week. Een leuke quiz avond uit voor internationals én Nederlanders!


Wekelijks in Eindhoven

Deze Engelstalige pubquiz is al sinds de start een bijzonder populaire kennismakingsactiviteit onder internationals zoals expats, migranten, touristen en internationale studenten. Iedere week maken de deelnemers kans op kaartjes voor leuke theater, muziek, film, dans of cabaret voorstellingen van internationaal georiënteerde culturele instellingen. Dit zijn onze culturele sponsoren: Muziekgebouw Eindhoven // Natlab by Plaza Futura // Parktheater Eindhoven // Poppodium de Effenaar // Theater de Schalm.


Het Programma

De quiz begint om 20.00 met het uitdelen van een fotoronde. Om 20:30 uur gaan we echt van start: dan horen de deelnemers vragen over de microfoon van onze quizmaster. In totaal zijn er 7 rondes: de fotoronde, 5 rondes van elk 10 algemene kennisvragen en tot slot is er een muziekronde. De spelers beantwoorden in teamverband de vragen op antwoordformulieren en het team van Number 42 kijkt de antwoorden na. Aan het eind van de avond gaat het winnende team naar huis met de eeuwige roem en een mooie prijs!


Zelf Meedoen

U kunt elke donderdagavond zelf meedoen met de International Quiz Night bij Carrousel op de Markt in Eindhoven. Reserveren is niet nodig, u mag gewoon binnenlopen. Kom met een team van 2-5 personen of stap gerust alleen binnen; de Number 42 crew stelt u graag voor aan een gezellig team! Deelname kost 3 euro per persoon. De quiz heeft ook een eigen Facebook pagina waar wekelijks interessante quiz-info en een hint van de week op gepost wordt. Gewoon een keertje proberen dus: gezelligheid gegarandeerd!

International Quiz Night in uw stad?

Er kan er maar 1 de echte zijn, dus in Eindhoven zijn we voorzien, maar er zijn veel steden in Nederland die bezocht worden door- en een thuis zijn voor veel internationals! Biedt uw horecagelegenheid ruimte aan meer dan honderd bezoekers verdeeld over tafeltjes van elk 5 personen en heeft u interesse om de enige locatie in uw stad te worden met een Number 42 International Quiz Night? Neemt u dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

"Number 42: The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything."

− Douglas Adams