Over #42

High Five!

Een complete quizbeleving

42. Fans van Douglas Adams weten het: het getal is het antwoord op alle vragen. Wie ook het antwoord op alle vragen heeft? Wij. Ons team van enthousiaste event managers en quiz-makers, onder leiding van Julinka van Keulen, grondlegger van Number 42, kijkt namelijk jaarlijks ruim 15.000 antwoordformulieren na.

Number 42 biedt je een complete pubquiz. Maar dan wel eentje die buiten de gebaande paden treedt. We maken niet alleen quizvragen en –opdrachten. We denken met je mee. Wat wil je bereiken met je quiz?

Is het ter ondersteuning van een congres, seminar of conferentie? Wil je medewerkers met elkaar laten kennismaken? Of wil je een toffe online teambuilding quiz voor jouw organisatie?

Of het nu gaat om het leren kennen van je collega’s, mensen enthousiast maken voor nieuw overheidsbeleid of simpelweg een kennisquiz als teamuitje. Wij duiken in jouw vakgebied, pluizen de bedrijfsgeschiedenis door en toveren een maatwerk spelconcept op tafel. Gamification met een serieuze ondertoon dus.

Unieke quizconcepten

Van creatief concept tot uitvoering. Bij ons is jouw quizevent in goede handen. In 2010 ontstond Number 42 uit een bundeling van krachten: grafisch ontwerp, evenementenorganisatie én een voorliefde voor quizzen. Dat laatste nam de overhand en inmiddels organiseren we meer dan 100 quizzen per jaar. Steeds op maat gemaakt naar de wensen van onze opdrachtgever. Waar we goed in zijn? Quizzen voor grote groepen. Onze Quiz Night XL trekt zelfs 1400 deelnemers. Onze roots zijn we echter niet vergeten en dát is precies wat ons concept zo uniek maakt. Wat heb jij in gedachten?

Ik ben benieuwd naar jullie quizzen!

 .

Voor Eindhoven, mijn passie

Groningen, Maastricht, Middelburg, Amsterdam: we komen overal. Eindhoven is echter onze basis en van daaruit maken we al onze pubquizzen en spelconcepten. Omdat we ons hart verloren zijn aan de stad, geven we ook graag wat terug. Onze grootste kennisquiz – die, hoe kan het ook anders, Quiz Night XL heet en uiteraard science & technology als pijlers heeft – vindt bijvoorbeeld ieder jaar plaats in het Klokgebouw. Ook zijn we onlosmakelijk verbonden met Eindhoven International Quiz Night waar we Eindhovense expats samenbrengen onder het genot van de meest uitdagende quizvragen.

Eindhoven International Quiz Night
Quiz Night XL Science & Technology

Het juiste gezicht voor jouw pubquiz

De Slimste Mens heeft Philip Freriks (en Maarten natuurlijk). 1 tegen 100 heeft Caroline Tensen. Per Seconde Wijzer heeft Erik Dijkstra. En, wat Astrid Joosten is voor Twee voor Twaalf, is Julinka voor Number 42. Zij is het vaste gezicht van onze kennisquizzen en ook van onze pubquizzen voor internationale gezelschappen. Met haar puntgave – near native – Engelse uitspraak loodst Julinka deelnemers met verve door alle quizvragen heen. Daarnaast werken we met enkele ervaren freelancers bij wie de rol van quizmaster op het lijf geschreven is. Met hun uitgebreide ervaring versterken zij al jarenlang het team van #42.

Connect op LinkedIn!

We bellen!

Natuurlijk kun je ons bellen. Graag zelfs! Maar, we zijn vaak op pad. Krijg je geen gehoor? Laat je naam en telefoonnummer achter. We bellen je altijd terug. E-mailen kan natuurlijk ook.
  Quizvraag!

  Poke

  By QuizQuestions

  Dit uit Hawaii afkomstige gerecht van fijngesneden rauwe vis koop je tegenwoordig ook in de rest van de V.S. en Europa, waar het vaak in een kom geserveerd wordt. Hoe heet het?

  Speel nu de online voorbeeld pubquiz! 100 quizvragen & 100 antwoorden
  1500
  Deelnemers in onze grootste quiz
  100
  Quizzen per jaar
  42
  Hét ultieme antwoord
  15000
  Antwoordformulieren per jaar
  365
  Dagen per jaar te boeken

  Enkele van onze klanten:

  Wie het antwoord op alle vragen heeft? Wij. Jaarlijks kijken we namelijk 15.000 antwoordformulieren na.