Interactieve online quiz voor jouw bedrijf

Samenwerken + verbinden = Digital high five!

Een event met deelnemers van over de hele wereld? Of een hybride mix van online en fysieke locaties? Collega’s werken interactief samen in deze unieke online quiz. We maken de quiz helemaal op maat dus alles is mogelijk. Deze unieke ervaring verbindt medewerkers én bedrijf. High five!

Hoe verloopt een online pubquiz?

Vanuit onze studio in Eindhoven verzorgen wij de livestream, gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster Julinka van Keulen. De deelnemers zijn verdeeld in teams van ongeveer vijf personen. Zij komen online of op een fysieke locatie samen om te quizzen. Ze schakelen de livestream in en dagen hun collega’s uit op de chat. Aan het einde van elke quizronde verstuurt de teamcaptain de antwoorden. De quizmaster bespreekt de gegeven antwoorden en de tussenstand wordt bekend gemaakt. Welk team gaat er winnen?

Jouw quiz? Altijd op maat!

De quizvragen vormen een leuke mix van open vragen, meerkeuzevragen en benaderingsvragen. Afwisselende thema’s en unieke content over jullie bedrijf worden afgestemd op de (internationale) doelgroep. Op deze manier kan iedereen punten scoren en leert iedereen elkaar beter kennen! Iedere vraag wordt ondersteund met prachtige beelden, video’s en audiofragmenten. Uiteraard mooi vormgegeven in jullie huisstijl. Hoe komt jullie online quiz event er uit te zien? We denken graag met jullie mee!

Klaar voor de online quiz? Ready, set, go!

Betrouwbare livestream

De quiz hosten wij via een “unlisted” livestream op Youtube: betrouwbaar én bekend bij iedereen. Je bekijkt de quiz op een computer, comfortabel op je TV of op groot scherm op de bedrijfslocatie. Liever op jullie eigen streaming platform? Geen probleem!

Samenwerken met je team

Een team komt fysiek samen óf online. Om online met elkaar te overleggen gebruik je de tools van jouw bedrijf, zoals Teams, Zoom of Skype. Of gebruik je liever een simpel whatsapp groepje of juist een geavanceerde Discord server? It’s up to you!

Online antwoordformulieren

Per quizronde heb je 1 antwoordformulier. De teamcaptain stuurt deze aan het einde van de ronde in. De hele ronde kan je dus met je team overleggen over de antwoorden – net als bij een traditionele pubquiz. Alleen wordt het nu automatisch nagekeken én uitgebreid besproken!

Daag je collega’s uit en have fun: High five!

Bij een online quiz is écht alles mogelijk.

Een bedrijfspresentatie tussen de quizrondes door? Een speech door de CEO? Quizvragen gesteld door jouw medewerkers? Teamfoto’s? Regelen we! Ieder online quiz event wordt helemaal op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw organisatie en de bedrijfscultuur.

Een maandelijkse quiz competitie met je collega’s? Een hybride event tussen alle EMEA hoofdkantoren? Een quiz als break tijdens een online congres? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wereldwijd je collega’s met elkaar verbinden was nog nooit zo makkelijk én leuk!

We bellen!

Natuurlijk kun je ons bellen. Graag zelfs! Maar, we zijn vaak op pad. Krijg je geen gehoor? Laat je naam en telefoonnummer achter. We bellen je altijd terug. E-mailen kan natuurlijk ook.
  Quizvraag!

  Speel nu de online voorbeeld pubquiz! 100 quizvragen & 100 antwoorden
  1500
  Deelnemers in onze grootste quiz
  100
  Quizzen per jaar
  42
  Hét ultieme antwoord
  15000
  Antwoordformulieren per jaar
  365
  Dagen per jaar te boeken

  Enkele van onze klanten: