Quizcase #4

Maatwerk concepten voor Ergon

Drie verschillende quizzen voor een lokale partner.

Ergon is een werkbedrijf voor kwetsbare mensen in Eindhoven. We mochten drie keer aan de slag met en voor de Eindhovense organisatie. We maakten een personeelsquiz met feitjes uit de beroepspraktijk die vooral bedoeld was als een ‘fun’ teambuilding-activiteit. Dát smaakte naar meer.

High intensity Boilerroom Quiz

Ergon zocht ook naar een manier om de leiderschapskwaliteiten van de teamleiders op een speelse, maar serieuze manier te stimuleren. Dat deden we met een high intensity boilerroom quiz. De deelnemers moesten opdrachten vervullen, verspreid over het gehele terrein van Ergon. Daar kwam het aan op kennis van inhoud, strategie en teamwork. Serious gaming ten top dus.

Q&A Dinner Show

Het derde spelconcept was van een heel andere aard. Om de nieuwe gemeenteraad van Eindhoven kennis te laten maken met Ergon, organiseerden we een Q&A Dinner Show.

Een talkshowquiz waar raadsleden en ambtenaren op een interactieve manier de dialoog aangingen met elkaar en met verschillende experts uit het werkveld. Met dit concept brachten we de gemeenteraad in één avond op de hoogte van wat Ergon doet, voor wie en wat voor kennis en praktijkervaring daarbij komt kijken. Drie bijzondere maatwerk-quizzen voor een gewaardeerde partner: wij worden er blij van en de deelnemers ook!

1500
Deelnemers in onze grootste quiz
100
Quizzen per jaar
42
Hét ultieme antwoord
15000
Antwoordformulieren per jaar
365
Dagen per jaar te boeken

Enkele van onze klanten: